Wie ben ik nou?

Mijn naam is Raymond Smits, 37 jaar. Trotse vader van Mika en Eline. Woonachtig in Spaubeek, en eigenaar van RS-ICT.

Ik houd wel van een geintje. Leven is al serieus genoeg. “Geniet alsof het de laatste dag is” . En dat probeer ik elke dag weer. Mijn rust en ontspanning vind ik, naast het koken voor familie en vrienden, in het touren op de motor. In het weekend lekker op de motor stappen om er gewoon op uit te trekken. Waarbij ik soms nog steeds op plekken in het land terechtkom, die mij verbaasd doen staan vanwege de schoonheid van de natuur.

Om te kunnen genieten van het leven heb ik sinds jaren een eigen bedrijf in de ICT sector. Een keuze waar ik nog steeds trots op ben. De vrijheid die ik verworven heb om gewoon te kunnen doen wat en wanneer ik er zin in heb, vind ik geweldig. En daardoor de vrijheid er altijd te kunnen zijn voor mijn gezin. Qualitytime om lekker mee te zingen met mijn dochter met de nummers van Frozen of K3, of samen met mijn zoon te genieten van alle avonturen van Spiderman en The Avengers.

Met mijn persoonlijke website hoop ik mensen een beetje inzicht te geven in wie ik ben als persoon. Daarnaast is het voor mijzelf een online database van mijn Formule 1 modelauto’s en Film collectie.